Vinn 4 Nykommere til ditt vorspiel!

Skriv litt i et blogginnlegg om hvorfor du ønsker at vi skal levere 4 nykommere fra Dolly Dimple's til ditt vorspiel eller filmkveld! Vinneren trekkes neste fredag, 23. juli.

De 4 nykommerne er:
18. Hangover
27. Bombay Chill
29. King of the Road
30. Monas Furore

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive litt på bloggen din om hvorfor du bør få disse 4 nykommerne til ditt vorspiel!

For å få ditt bidrag registrert i konkurransen, legger du inn koden under i kodefeltet på innlegget ditt.


Lykke til!

dollyvorspiel

20

feed us - fordi vi er sulten..på noe smaksrikt og godt vi ikke har laget selv

Marit Marie Hagesveen

Jeg får storfremmend i kveld, og de har ønska seg pizza... To av tre som kommer til meg og mine har aldri vært hos oss før og jeg skulle gjerne slippe å stå ved komfyren mens de andre koser deg...

Fordi jeg er blakk. Og exen kommer blandt annet Jeg vil at han skal kose seg og komme tilbake til meg. Dessuten har en på jobben sagt at Dolly er det beste i verden, men den dagen Dolly lager en light versjon, så skal han ha lightmajones på pizzaen sin. Det regner jeg med Dolly ikke gjør med nykommerne, men viktig å sjekke !!!

Fordi at dolly er den BESTE pizzaen som finns og for at familien min fortjener det:)

Kampanje.blogg.no

Dere må skrive begrunnelsen i et lite blogginnlegg med koden: dollyvorspiel - som nevnt i innlegget:) Lykke til ! :)

Jeg vil gjerne vinne fordi jeg liker dollly dimpels mat veldig godt,

jeg håper jeg vinner for da blir jeg glad = )

Rett og slett fordi jeg alltid ringer Peppes når jeg er pizzaasulten. Har aldri tenkt over at Dolly Dimples også leverer på døren... Det er jo noe nytt å teste ut :)

Rett og slett fordi jeg alltid ringer Peppes når jeg er pizzaasulten. Har aldri tenkt over at Dolly Dimples også leverer på døren... Det er jo noe nytt å teste ut :)

Jeg synes jeg fortjener det , siden jeg har aldri vunnet noe sånt , og at jeg synes at familien min fortjener det !

Jeg har lyst fordi jeg syntes det er en av verdens beste pizzaer og fordi jeg syntes gjestene våre skal ha noe å gnage på(kose seg med) hehehe jeg bare ELSKER Dolly

fordi at jeg snart har bursdag, har det den 24.juli

så kan servere det til mine venner og for vi elsker Dolly Dimpel's pizza.

så derfor syntes jeg at jeg burde vinne

Fordi jeg vil gjøre vennene mine glade :-)

Fordi den 24 juli skal vi ha fest for vennne våre. Feire at vi har barnefri fra våre seks unger, nyyyyte det å bare være voksen. Og finnes det en bedre måte å gjøre det på enn å nyte en Dolly??

SULT er verdens beste pizza!!

Fordi det finnes ikke noe diggere pizza enn Dolly pizza'en! <3

Trenger en kveld og slappe av med jentene, min beste veninne har akkurat gått ut av et forrhold og trenger litt støtte rundt seg. Dette hadde vært knall og kunne sitti og trøste spist litt dolly pizza vi single jentene for og få opp humøret mens vi slapper av med en god film!

Håkon Busch

fordi at verken jeg eller mine venner ikke kan lage så god pizza som dolly

dollyvorspiel;

For nå har jeg vært syk hele uken, da kunne jeg gledet meg til fredag, og Dolly gjør alltid så det ender med en sosial sammenkomst :)

Kom hjem til meg!

Mitt bidrag: Jeg mener at jeg fortjener å få disse nykommerne til min filmkveld fordi jeg alltid har elsket pizza, og fordi jeg har bursdag 23. juli (den dagen vinneren trekkes), så det hadde vært en superduper bursdagsgave! Dessuten skal jeg snart begynne et sunnere liv, så en avslutning med deilig pizza fra Dolly hadde vært suverent!

Samboeren min blir snart 30 år! og jeg vet at han ville blitt en strålende fornøyd mann om det hadde kommet 4 favorittpizzaer overraskende på døren i bursdagen hans! Stekeovnen vår er i tillegg ødelagt, så savnet etter pizza har vært stort!

Dolly er favoritten :) Å kunne avslutte ferien med en pizza fest hadde vært helt fantastisk

Jeg ble med i konkurransen og laget et innlegg, da det ble publisert ble arkivet mitt, kategoriene mine og beskrivelsen av meg, rett og slett sidemenyen fjernet, jeg fant den igjen i bunn av bloggen, så laget jeg et nytt innlegg og det ble også merket med stikkordet dollyvorspiel, det går ikke vekk, jeg tar det vekk og trykker lagre+publiser, ingenting skjer. Hva gjør jeg?

Skriv en ny kommentar