Sjekk ut topplisten for hver kommune i Norge via blogg.no, kanskje du er der?

Du har sikkert funnet ut av det nå men vi har sammen med en partner laget en toppliste for hver kommune i Norge.

Lurer du på hvem i byen din som har flest lesere, kanskje du kjenner den med flest lesere i din kommune, om det ikke er deg - eller vil du bare sjekke ut bloggere som er fra samme sted som deg?

Med Ditt Distrikt søkeknappen som er på forsiden kan du nettopp det. Her starter du enkelt å fylle ut navnet på kommunen din, kommunen din vil da dukke opp og når du klikker på den vil du komme inn til portalen med full oversikt over din kommune.Her dukker en toppliste over de 100 mest leste bloggene i din kommune og hvem vet, kanskje DU er der?

De siste innleggene fra bloggere i din kommune dukker også opp her sammen med nyheter, værmelding og andre lokale godbiter.

Sjekk ut kommunen din her:

Topplisten der du bor

31

synst det er veldig kult sånn at man kan se hvem flere bloggere bor der jeg bor, synst faktisk det er helt fantastisk :)

- hoho fant ut jeg var på den og :P ^^ man må jo være litt stolt av ogtil nå som jeg bare har blogget fast i 3 dager :P 10. plass og greier.

Sikkert ganske kult for de som bor på mindre steder iallfall! :) Her i Oslo blir det med en gang litt vanskeligere, hehe :)

Ikke at jeg er fra Agdenes, men ligger hvertfall i førsteplassen :-)

Jeg liker det svært godt :)

Og ja, jeg er der.

Hehe

Jeg er på 2. i Lyngdal, he he. Dere burde ha sånn at man kan se unike lesere bloggene har på de topplistene også, sånn som på topplisten over hele landet;)

jeg er på den! :)))

Jeg ligger på 1.plass i arendal og har gjort det lenge ;)

stilig :)

Ligger på 30 plass i dag. :)

jeg og er på den :D

Jeg er faktisk på førsteplass i min kommune ;)

Jupp, jeg er der :)

skulle ønske det stod hvor mange lesere man har der også:)

Førsteplass i Rindal :)

Jeg er der :). Jeg har ligget mellom 1. og 12. plass (i Lier) de siste par ukene egentlig :). Enig med "marthineelise". Det skulle ha stått hvor mange lesere man har også :)

Jeg ligger sånn alltid på 1 - 4 plass her :)

Synst det er kult!

Er også på førsteplass i min kommune, men så er den ganske så liten da, haha :-D

Jeg er på førsteplass på min kummune.

"VARDØ"

ganske liten plass, så er vell ikke så rart?

Men har jo 500-750 lesere hver dag.

Jeg er på 1.plass for min kommune=)

Takk til alle som leser<3

Er også på 1 plass i kommunen min :)

er på 3 plass i ændal. høhø

Jeg er på 46 plass i Eidsvoll men vil komme høyere opp så blir glad for lesere og komentarer

Jeg er nummer 67. Whoho. Dette er straffen for å ha en by med 50 000 innbyggere. Jeg nådde topp 70 da, det er jo ikke noe å klage over :D

Førsteplass et sted jeg ikke bor, hehe.

Kul funksjon, men jeg syns man burde kunne velge bort å ha bosted og alder på forsiden på profilen sin. Det er ikke info jeg ønsker skal være det første alle som besøker bloggen min skal se, derfor stemmer ikke det som står på min. Ikke at det er så farlig eller hemmelig - men det er dumt at man MÅ ha det på framsiden, syns jeg.

tøft :D<3

Ønsker dere alle en god natt:)

KLEM!!!!

Oofff :P

Vi ligger ikke på topp 100 :P

Haha :P

Slik folk lyg på kjønn og alder for å hamne på topplister no, kjem dei til å lyge på heimstad òg. Berre vent.

Eg håpar blogg.no ikkje har gløymt at å oppgi falsk informasjon er eit brot på bruksvilkåra. DittDistrikt er eit edelt prosjekt som skal styrkje lokalsamfunna - det er trist og frekt og barnsleg at folk utnyttar denne ordninga for å hamne øvst på ei liste. Har de tenkt på nokon rapporteringsfunksjon eller kontrollfunksjon? Får de det opp nokon stad om ein fjortis plutseleg flyttar til ein liten kommune på andre sida av landet?

Vegard, jeg er enig med deg. Se ellers kommentaren min over.

En ting til, ER det mulig å få svar - funkskonen i kommentarfeltet til å legge svarene under den kommentaren som blir svart på?

Nå ligger jeg på 20-ende plass. :D

Skriv en ny kommentar