Vi søker bloggere som går på helse og sosialfag og har planer om å bli helsefagarbeider!

I samarbeid med Helsedirektoratet vil vi gjerne ha kontakt med bloggere som enten går på Vg1 helse- og sosialfag eller Vg2 helsearbeiderfag, er helsefagarbeiderlærling eller er ferdig utdannet og ute i jobb som helsefagarbeider.

I perioden januar - mars vil utvalgte bloggere bli lagt ut på Helsedirektoratets kampanjeside og dermed få mange nye lesere.

Hvis du vil skrive om skole- eller jobbhverdagen din til andre som vurderer å gjøre det samme som deg, hører vi gjerne fra deg.Er du interessert? Skriv noen ord om deg selv i skjemaet under. Vi tar gjerne tips om andre i samme situasjon.

Send inn, så hører du fra oss om kort tid!

 

25

fylt ut et skjemea, høres utrolig spennende ut. skal være lærlig til neste år.

Jeg har fyllt ut et skjema. Høres spennende ut. Vurderer å gå ut som lærling i helsearbeiderfaget, gikk det i fjor og går barne og ungdom i år! Godt å ha noe å velge mellom! =)

jeg har fyllt ut skjema, går på helse og sosial VG1 :-)

Har fylt ut skjemaet :-D jeg går helsefagarbeiderlinjen 2. året!

Går Helsefagarbeiderlærling nå;)

Er utrolig spennende og lærerikt!:) Har opplevd masse på både godt og vondt!

Den beste opplevelsen er og hjelpe andre som virkelig trenger det=)

Dere burde lage blogg.no som en app på mobilen! :D

jeg har fylt ut skjemaet, jeg går 1 året - helse og sosial! og jeg stor trives, veldig lærerikt og lærer mye om hvordan man skal kommunisere med andre mennesker og masse annet spennende! :-)

fylt ut skjema, går første året helse og sosialfag :)

Jeg er med! :)

Jeg er med! :)

jeg går VG1 helse og sosial men vil bli barne og ungdom .... :/ :))

da kan man ikke joine??

jeg har fylt ut! går første året på helse og sosial og stortrives :D

Jeg er med! Går 2 året på Vernepleierutdanningen..

ååh hadde vært gøy:) har gått vg1 helse-og sosial men går nå helseservicefag vg2, en linje som burde bli sett mer på siden det er så få linjer av den i Norge. Bare 1 i Oppland.

Enig med Kathinka! Helseservice visste jeg ikke hva var når jeg søkte der en gang. Bare lest litt på internett og fant sånn nogenlunde ut av det.

Hva med apotektekniker eller helsesekretær da? Jeg er nesten ferdig utdannet helsesekretær (mangler bare en eksamen) og jeg har nettopp begynt på apotektekniker over internett. Disse linjene her finnes det også lite av. Det burde komme bedre frem :)

Er med! Går Helsearbeiderfag nå, utrolig spennede med mye praksis!

Har sendt inn! :)

Jeg går nå første året på helse, skal gå helsefagarbeider neste år! Så har jeg tenkt å jobbe som det noen år, før jeg utdanner meg til drømmejobben - kreftsykepleier. Brenner sykt mye for kreftsaken og vil gjerne være med å bidra til å gjøre mennesker friske fra den uhyggelige sykdommen..

Jannerf.blogg.no

Sendt inn!

Jeg går 1 året på helse og sosial fag. Vurderer og gå helsefagarbeider til neste år.

jeg er med :))

Jeg har fylt ut skjema. Jeg går helse og sosial vg1. Dette virker kjempe spennende! I starten av januar skal jeg på utplassering på Glitre bofelleskap og har vært der på en liten "snusepraksis" så jeg er litt kjent med stedet.

jeg er lærling på Lunner Boligfellesskap, og synes det er veldig spennende og lærerrikt. Startet som lærling i august. Må si jeg stortrives! Skriver gjerne litt på bloggen min om åssen det er å være lærling. Hadde blitt utrolig glad om jeg hadde fått kommet på Helsedirektoratets kampanjeside :-D

Jeg går på helsefagarbeider vg 2 i Spania for ett år! Her får jeg lære utrolig mye spennende!!

Skrevet under. Går vernepleie 1. året.

vi har meldt oss på!:)

Jeg har meldt meg på nå, jeg går 1 året på helse og sosial :)

Skriv en ny kommentar