Hva ville du gjort om du fikk besøke Big Brother-huset 24 timer? Svar og vinn forsiden av blogg.no 24t!

Big Brother er tilbake! Den 29.august lukkes dørene når verdens største realityshow starter på TV 2 Bliss. Deltagerne skal overvåkes 24-timer i døgnet, i 100 dager. Trykk her for å vinne 24timer inne i huset. Deltagerne skal utsettes for eksperimenter, uten kontroll på sine omgivelser. Ingen vet akkurat hva som kommer til å skje. Hvordan hadde dine venner taklet 24 timer i huset? Meld dem på her.

Les info om bloggkonkurransen under bildet.Vi vil ha en ny konkurranse hver uke resten av august og det eneste du trenger å gjøre for å bli med i konkurransen denne uken er:

- Lag et nytt innlegg på bloggen din med svar på spørsmålet: Hva ville du gjort hvis du fikk besøke Big Brother-huset i 24 timer?
- Skriv inn koden fra bildet nedenfor, i kodefeltet. (Budskap fra Big Brother vil dukke opp i innlegget ditt etter du har publisert og du er da en registrert deltaker.
- Hver dag trekkes det ut en ny vinner som vinner 24 timer på forsiden, du kan delta med maks et innlegg daglig.Vi plukker også ut en daglig vinner som får TV2 Sumo abonnoment, som kan følge med på Big Brother og andre TV2-serier 24/7!
Det er viktig at dere har oppgitt riktig epostadresse i kontoinnstillingene dine, da vinnerne vil få tilsendt gavekortet på mail i slutten av August.
Dagsvinneren vil være på forsiden fra 10:00 til 10:00 dagen etter.
Sjekk også ut den kule applikasjonen "Meld på en venn" HER hvor noen får muligheten til å besøke Big-Brother huset!

PS: Dette innlegget kan inneholde budskap fra en eller flere av våre samarbeidspartnere

3 kommentarer

lein

17.08.2011 kl.09:31

Stilig!

- lein <3

Mai9

17.08.2011 kl.09:59

Digger Big Brother!xD

skastar ☆

17.08.2011 kl.15:14

haha så kult :p

Skriv en ny kommentar

hits