Delta i Big Brother-konkurranse! Vinn bilde på forsiden, Nokia N8 Pink og TV2 Sumo Gull!

Big Brother er tilbake! Den 29.august lukkes dørene når verdens største realityshow starter på TV 2 Bliss. Deltagerne skal overvåkes 24-timer i døgnet, i 100 dager. Vinn forsideprofilering 24 timer på blogg.no, Nokia N8 Pink og TV2 Sumo Gull i 3 måneder! Les konkurranseinfo under bildet.

PS: Har du lyst til å spøke med en venn? Nå kan melde en venn på Big Brother for et 24t opphold!Denne uken har vi den siste konkurransen i denne Big Brother-kampanjen og det eneste du trenger å gjøre for å bli med er:

- Lag et nytt innlegg på bloggen din med tittelen "Big Brother 2011"
- Skriv inn koden fra bildet nedenfor, i kodefeltet. (Budskap fra Big Brother vil dukke opp i innlegget ditt etter du har publisert og du er da en registrert deltaker.
- Hver dag trekkes det ut en ny vinner som vinner 24 timer på forsiden, TV2 Sumo Gull i 3 måneder og en heldig vinner av alle som har deltatt denne uken vinner en Nokia N8 Pink! Du kan delta med maks et innlegg daglig.Det er viktig at dere har oppgitt riktig epostadresse i kontoinnstillingene dine, da vinnerne vil få tilsendt gavekortet på mail i slutten av August.
Dagsvinneren vil være på forsiden fra 10:00 til 10:00 dagen etter.

Sjekk også ut den kule applikasjonen "Meld på en venn" HER hvor noen får muligheten til å besøke Big-Brother huset!

8

Im in!

Jeg blir med jeg ! :) SPENNENDE !

http://maijahg.blogg.no/1314312778_big_brother_2011.html

Jeg er med!

Med!

Jeg er med! :D

jeg deltar:) Har laget eget innlegg nå:)

Jeg er med. Gleder meg til å se i kveld:)

Skriv en ny kommentar