Vinn billetter til forhåndsvisning av TAXI - og blogg om serien etterpå

Visning mandag 24.oktober kl.17.30 på Klingenberg Kino!

Vi deler ut billetter til 5 aktive bloggere (med ledsager) som har lyst til å blogge om denne serien før den starter på NRK mandag 31. oktober.

NB! 16-årsgrense

Du får se de to første episodene i serien før alle andre, og det blir også anledning til å intervjue Adil og Ulrik så du kan benytte sjansen til å grave fram superhemmelig behind-the-scenes informasjon du kan skrive om.

foto:NRK

Taxi starter på NRK1 31. oktober kl. 2130.

Om serien:
Javar er nyutdannet jurist og bor med journalistkjæresten Anne. En dag kommer svogeren hans med en minnepinne som inneholder falske regnskaper. Svindelen er i millionklassen, og umulig å oppdage. Ikke minst fordi sjefen for skatteetaten blir godt betalt av taxieiernes regnskapsfører for å holde kjeft. Javar skjønner at han sitter på farlig informasjon. Når taxieierne og bakmennene som tjener store penger på svindelen får vite at han har minnepinnen, starter en jakt på liv og død i Oslos gater.
Med: Adil Khan, Kaia Varjord, Jarl Goli, Assad Siddique, Terje Strømdahl, Niklas Gundersen, m.fl. Manus og regi: Ulrik Imtiaz Rolfsen.

Bilder fra serien:

     
foto:NRK

Du må bo i Oslo, eller kunne komme til Oslo i god tid før visningen på mandag.

Vinnerne forplikter seg til å blogge om serien før den vises på NRK 31. oktober.
Vi promoterer innlegget ditt på vår Facebookside.

Vi trekker 5 vinnere søndag kveld (23. oktober).


Vinnerne er:

ninavidqvist.blogg.no 
rhp.blogg.no
vbeam.blogg.no
mariannelindbeck.blogg.no
bb95.blogg.no

Dere vil få en e-post med informasjon om eventet.

 

 

PS: Dette innlegget kan inneholde budskap fra en eller flere av våre samarbeidspartnere

8 kommentarer

Stian

22.10.2011 kl.20:36

Hvorfor bare Oslo på alle konkurranser omtrent?..

Stine og Veronica

22.10.2011 kl.20:38

Nei takk!

stianraud

22.10.2011 kl.20:42

Enig med Stian her oppe! hva med å ha ting som man kan være med på i andre byer, og for den sin del noe man faktisk kan delta på via pc? et annet forslag er å reklamere om slikt i god tid før ting skjer slik at folk kan planlegge en evt reise til Oslo

Chigoziri Okparaebo

22.10.2011 kl.21:51

Hvorfor er det ALLTID noe folk skal klage på? Det skal alltid være noe galt, enten så er det ikke i din by eller så er du ikke gammel nok..

Vibeke Mikalsen

22.10.2011 kl.21:57

Er det der Adil?

Ingunn

22.10.2011 kl.23:25

Er enig med noen av de over her.. De fleste gangene er premiene ett eller annet som skjer i Oslo. For det første blir det dyrt å komme seg dit og det blir dyrt og overnatte der. Kan ikke sette av en helg for å dra dit, sånn helt plutselig. Må avtales med skole og jobb for å få dra, om jeg en gang vinner....

therese anti

23.10.2011 kl.13:58

Enig med Stian. Irriterende at alt skal være i Oslo.

Kutcher is back

23.10.2011 kl.14:10

Det meste skjer i Oslo ja. Synes det er idiotisk... Burde gått an å arrangere slike ting litt andre steder i Norge også. Blæh. Jeg har ihvertfall ikke råd til å verken komme meg dit eller overnatte der.

Skriv en ny kommentar

hits