Del din historie om en litt dårlig dag, og vinn gavekort på Nelly.com!

Alle har vi dager hvor man helst vil gjemme seg under dyna og bli værende der. Man kan føle seg stygg, sliten og trist eller kanskje man har kranglet med kjæresten?

Det som er godt å tenke på da er at man ikke er alene, uansett om man er supermodell, toppblogger, eller popstjerne så har man en sånn dag i blant.

Libresse oppfordrer nå med sin kampanje #ensånndag dere bloggere til å dele en historie om en slik dag hvor ting har gått i stå.

Det du må gjøre for å bli med på konkurransen er å skrive et blogginnlegg om det å ha #ensånndag det trekkes 3 vinnere som stikker av med 500 kr å shoppe for på nelly.com!

Lim inn koden du ser under, så er du med i trekningen!Det er også en konkurranse på facebook hvor du kan vinne en Hollywood treatment!

Les mer om den på Libresse sin facebook side!
34

Jeg har en dårlig dag idag, fordi jeg blir mobbet av utsene mitt. Jeg er tynn, har ikke bryst (nesten) og jeg er ikke særlig pen. Folk komenterer det å jeg ber om hjelp men det funker ikke. Jeg gråter nesten hver dag. Mamma og pappa røyker og drikker. Jeg hater å se på ddet. jeg ber dem slutte å røyke men de hører ikke på meg. Sånn skjer hver dag:/

ja mamma var giga rasene på meg i dag og jeg orker rett og slett ikke mere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I dag er en sånn dag. Et eller annet har påvirket negativt; for lite søvn, en kommentar som traff, noen bekymringer som murrer, for mye stress eller noe annet som jeg ikke har oversikt over.

Uansett; resultatet er labert humør, tung kropp, mye tankekjør, økt sårbarhet og selvransakelse. Og det er ok!

Heldigvis har jeg skjønt at dårlige dager også er greit. Jeg må ikke alltid være blid og full av pågangsmot. Det er lov å være trist og lei, og det er greit også om jeg ikke forstår hvorfor.

Før i verden kunne jeg bli irritert på meg selv eller nesten skamfull når jeg ?ikke fikset hverdagen?, det vil si når jeg var deppa, utenfor, sliten, nedstemt eller tung. Jeg trodde alle andre klarte alt så mye bedre; de rundt meg sprudlet og lo og ordnet alt, så det ut til. Nå vet jeg at alle har sine gråværsdager, og at de dagene også er del av livet.

Det går litt opp og ned - og det er ikke farlig! Og når vi anerkjenner det, blir det meste allerede litt enklere?

Hei, de siste dagene dette året har vært forferdelig. 2 gutter i klassen min mobber meg, og erter meg for hvordan jeg går, hvordan jeg snakker, hvordan jeg ser ut og får hva jeg sier. De kaller meg billig, og har funnet om en helt ny sang om meg:

Roser er røde,

Fioler er blå.

Rimi er billig,

og det er du så.

Pluss at jeg og bestevenninnen min likte same gutt, og så likte gutten meg.

Gutten spurte meg, og bestevenninna mi sa jeg skulle svare ja, for hun sa hun skulle støtte meg uansett... og nå har hun aldri sett eller snakket til meg siden.

Hva skal jeg gjøre? Jeg trenger hjelp!

Sånnsånnsånnn

Jeg vet ikke hvilken som var min verste dag, men den første jeg kommer på er at i sommerferien en gang, så skulle jeg til en vennine, og jeg hadde gleda meg så sinnsykt masse, og vi hadde planlagt det leeenge! og når dagen kom så var jeg dårlig og jeg ble lei meg fordi mamma skulle egentlig ut med en vennine så hun avlyste det, men så ble jeg bedre og sa at jeg var frisk og ikke følte meg dårlig lenger, men egentlig så følte jeg meg helt grusom! Mamma ble småirritert siden hun hadde avlyst, og vennina hadde avtalt med kjæresten så mamma ble sittende hjemme, men sent på kvelden så ga jeg beskjed til veninna mi at jeg var på veg ned, og på veg ned så var det en bil somfulgte etter meg, jeg begynte og løpe, men den tok meg igjen. Til slutt så klarte jeg ikke og løpe, og da kjørte den helt nærme meg og det satt to ekkle menn med langt skittent hå i en svart liten vare bil, og dem spurte'' skal du noe sted?'' å jeg bare gikk videre og ignorerte dem, også spurte dem ''skal du sitte på? '' jeg begynte og løpe som aldri før, også hoppet jeg ned trappa fra vegen til hagen til veninna mi, og bare løp rett inn og ringte pappa og forklarte det for han mens jeg sa til veninna mi at hun måtte høre etter hun også, og pappa ringte politiet og forklarte alt som hadde skjedd, og hele natta når jeg hørte lyder ute så fikk jeg tårer i øynene.. det var en GRUSOM dag..

www.juliereine.blogg.no

julie.rs@live.no

Har hatt det så tragisk i det siste noen jeg stolte helt på kan jeg plutselig ikke stole på lengre.. hun har fonne seg ei annen og de bitcher som bare faen, slenger dritt og mye aent kødd fra en ;s venner kommer og venner går.. skjønner ikke at det går an å gå fra nesten bestevenn til skikkelig uvenn, all sannheten kommer frem og rakkar ned på hemmelighetene jeg hadde fortalt .. så heldigvis har jeg 2 andre goode bestevenner ! " det er bedre å ha noen få gode venner en mange falske venner " det er så saaant det uttrykket !

det er ikke bare det som irriterer meg for tiden .. hele tiden vis jeg enten bøyer meg eller nettop har spist eller drukket får jeg akkurat som gulp i halsen , hater det å det kommer ikke helt opp heller det kommer sånn halveis å renner ned igjen vis du/dere fatter. men har blitt bedre nå heldigvis :)

Igår våknet jeg opp og som alle andre mandager, så gledet jeg meg ikke akkurat til å gå så skolen. Alt var tungt; stå opp, dra på skolen, og i det hele tatt være på skolen. Men denne dagen var ille. Alle guttene blade fram en stygg jente i avisa og begynte å bable om at det var meg. Noe jeg ikke normalt sett ville blitt lei meg for,men alt var galt fra før, og da falt ikke guttenes sære humor i smak akkurat. Og ikke nok med det så begynte jeg å krangle med et kjøtthue, og fikk høre at alle mener jeg er en hore. Og i sinne løp jeg ut uterdøra og skulle dytte den innover igjen, for den har en demper, så man må dytte i den for at den skal lukkes. Så klarte jeg selvfølgelig å klemme fingeren min i døra. Skal si deg det var deilig å komme hjem og sove!!

Sommeren 2011, den danmarksturen jeg trodde skulle bli den beste på lenge! Men jeg tok litt feil..

Vi hadde vært der i noen dager, og vi skulle til Aalborg for å shoppe litt og gå på tivoli.. Jeg hadde løpt litt rundt å sett på tøy og sånt. Mamma fikk en telefon, det var moren til stemoren min.. Jeg sto å så på mamma, og mamma ble bare mer og mer alvorlig.. Jeg så at det var noe galt.. Jeg trodde først at lillesøsteren min hadde blitt født.. Men ja, hun var født. Men levde ikke..

Jeg sa til mamma: Hun er død sant?

Mamma nikket.. Jeg knakk sammen i gråt. Og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg.. Jeg grein og grein og grein. Mamma og resten av familien prøvde å trøste meg. Men jeg måtte bare være for meg selv, så jeg gikk mange meter forran de, gråtende og helt i min egen verden..

Det var den verste dagen i hele mitt liv. De neste dagene gravde jeg meg ned i dynen og ville egentlig bare ligge der.

jeg våkner om morgenen og har vondt i hodet.Til frokost smaker ikke maten,og jeg kommer for seint

til skolen.Læreren er sur og kjefter på oss fordi vi er urolige.Ingen har gjort leksene.På vei hjem fra skolen snubler jeg og slår hull i buksene.Etterpå finner jeg ut at jeg har mistet lommeboka mi, også. Hjemme er det min tur til å vaske hele huset.Jeg holder på i fem timer og får vondt i ryggen.

Neste dag har jeg feber.

Jeg hadde en dårlig dag få jeg ble litt u- venn med min bestevennine :-( vi skulle ake så skjedde det noe. og så gikk vi vær for seg jeg gikk med en annen så resten av dagen snakket vi ikke med henne i det hele tatt når vi så at hun hadde det tungt. vi hadde noen venninner som hjalp oss litt men det hjalp egentlig ikke så mye. men så spørte jeg henne om hun hadde ok etter skolen i dag. og hun svarte ja men jeg så at hun var deppa på skolen da. hun sendte en lapp der hun hadde laget en tegning av oss der vi sa at vi hatet henne. og da ble jeg lei meg. for det gjør vi ikke. jeg har fortsatt dårlig samvittighet for jeg føler at vi ignorerte henne (men det var IKKE meningen) Det var min litt slitsomme dag

på skulen sprakk et røyr så me blei ståane ude i de kalda være.bran alarmen jek plutselig når me va ude i friminute.me blei lit skremt.me trudde de va brann.men nåen trudde at det va øvelse.ein i klassen sto onna ein plass me ingangen te skulen,så dat de plutselig vann i håve på han.me sko akkurat in å ha gymm i hallen.men me blei ståane ude å frysa ei ston.mange ting blei bleude å nåen mobila å andre ting blei ødelagt:(

I går så greide eg og skade meg. Eg greide og henge øyet mitt fast i en kleshenger eller hva det nå heter. hehe skjønner forsatt ikke hvordan eg gride det, men iallefall måtte eg på legevakten i går kveld det skjedde sånn i halv 10 tiden så kom eg på legevaken i byn sånn ca klokken 10. der fikk eg bare beskjed om å vente på min tur. satt der kanskje i 1 time så kom en dame til meg og sa de gikk over til sove ting husker ikke helt hva hun kalte det, men iallefall betydde det at det var ferre leger der og kom til å ta lengre tid. Så eg bestemte eg meg bare for å reise hjem igjen og ta på sånn strips hjemme ( vet ikke hva det heter ). så når eg kom hjem så tok mamma det på. gjore DRIT VONDT !! så idag har eg vært hjemme ifra skolen siden hadde så vondt på øye idag og ikke sovet i natt. men skal på skolen morgen da. og selvfølgelig skal vi til i byn i morgen.... og eg ser ikke ut ! flott.. jaja får ta på meg solbriller da. haha. neida eller får se hvordan det ser ut i morgen. men dere lurer sikker på hvordan i alle dager eg greide og rivne øye mitt ? hehe. ja eg kan vel egentlig si det i dette innlegget men er egentlig utrolig vanskelig og forklare innpå her ( skrive det ) men eg skulle sette på ovnen eg har på rommet mitt, så skulle eg bøye meg ned, men på døren på rommet mitt har eg sånn knagger som henger på døren og der hang det ett sånt nett med fult av hull i og oppi det nette ligger det en klesbøyle. den stakk vist ut fra ett av de hullene. og når eg bøyer meg ned så greider eg og hekte øyelokket mitt fast i den tuppen som står ut fra det nette. eg bøyde meg ganske fort ned så den bare glapp til slutt. så datt eg ned på gulvet så holdt eg henda mine forann fjeset og eg var livredd for at eg hadde blitt blind så det var det første eg tenkte på. men så tar eg ned henne og ser inni henda mine og der ser eg bare blod! eg løpte ned til mamma og de som satt i stuen. så reiste eg, min søster og pappa på legevakten med en gang. såå ja det var min ''fine'' slutt på uken !! hehe så idag har eg bare lagt i sengen egentlig er så utrolig kjedelig og ligg i ro en hel dag !! eg pleier jo aldri og sitte stille. jaja, men nå fikk dere vite det !

Jeg har vert forelsket i en gutt siden jeg møtte ham og nå er det ei i klassen som har blitt sammen med ham:-( og bestevenninna mi har akkurat som om hun har ignorert meg og det er akkurat som om hun er beste venn med en annen:-( og alle i klassen på en måte ignorerer meg.

hjemme er pappa alltid sur på meg jeg får nesten ikke lov til noen ting og på skolen er lærerne blitt mye strengere og en av dem låste meg inne i et rom uten at jeg hadde gjort noe:-(

<3 snuppine29 <3

libressekonk

den verste dagen i mitt liv må være den 30.sept 2011 da jeg fikk svaret på celleprøver og biopsier og legen forteller meg at jeg har livmorhalskreft.

da hadde jeg vært inn og ut av sykehuset i 3-4 uker alt på diverese tester.

men da var svaret der, alt snurret rundt i hodet, tenkte på barna mine, vennene mine og familien min! hva som ville skje videre. så i oktober og november var jeg i behandling på radiumen, 6 lange uker med cellegift og stråling og i disse dagene ville jeg bare grave meg ned og forsvinne. slippe smerten av å være dårlig.

det er veldig my eå få ned her, men dere kan følge historien min fra den dagen jeg fikk diagnosen til i dag om dere logger inn på snuppine29.blogg.no

og begynner med innlegget når livet ble snudd på hodet.

der står alle mine tanker o følelser beskrevet ganske bra...

dere skal lage ett innlegg tihi! ikke kommentarfeltet :)

Jeg har så mye på hjerte som jeg vill snakke om.. Mange ganger så er det ikke lett og forklare ting som dem engentlig skal være.. men det går jo alltid ann og forsøke. mange sier at live er såå utrolig fantastisk ? (er det engetlig det) mange har sine problemmer.. Nå skal jeg fortelle 2 uker før jul ble jeg uvenner med mine venner iallefall 4 av dem.. jeg nevner ikke navn! isåfall så kranglet vi veldig mye dem 4 i mot meg jeg synes det var veldig vanskelig å takle det.. men for en stund siden så sa jeg til meg selv vist ikke jeg så på dem eller svarte dem tilbake så ville de slutte å snakke til meg.. det funket i en liten stund kanskje 1-2 uker til dem begynne å slenge ut falske rykter om at jeg hadde vært inne på facebooken til søstra mi hun dødde for 1 år siden.. å jeg forklare at jeg ikka hadde vært inne å lest på noen av meldingene til hun å det har jeg ikke heller.. å dem ville ikke tro meg å det gjord veldig vondt for meg.. for når noen drar inn søstra mi i en krangel å hun ikke lever engang så gjør det veldig vondt for meg.. så greide jeg å få en stopper for det! men en stund etter på så begynnte dem med noe annet da var det at jeg hadde gått rund og spredrykter osv.. men så fikk jeg snakket med en av dem jeg ikke var venn med.. men nå er vi venner fordi hun skjønnte det! å som sagt jeg er ikke en person som går rundt å dikter opp ting om folk da tar du feil.. men etter noen uker så begynnte de med en til ting da var det at jeg hadde gått rundt og sagt at en av min kamerater var narkoman.. nei det har jeg helle aldri sagt! så nå har det meste roet seg å jeg håper det forsett og være sånn.. men en ting jeg vil aldri ha tilgit dem så mye dritt å ting dem har gjord og sagt jeg klarer ikke å tilgi dem!

Min værst dag har bare lyst til og stenge meg inne på et svar rom med ingen andre.. Gjør så utrolig vondt og miste gode venner som jeg fant ut at dem er falske og har brukt meg for mange ting..!

De dårlige dagene startet for et halvt år siden, jeg hostet, var slapp, og var rett å slett deprimert. Første året på ungdomsskolen var ikke akkurat noe som hjalp heller. Utseende skulle være perpekt, måtte ha riktige klær og sminke. Jeg så på alt som et hel****. Jeg trodde alle vennene mine sviktet meg, og at ingen likte meg. Lekser ble ikke levert, jeg sov halve dagen og folk trodde jeg var alvorlig syk. Legen inni mellom, scanninger, blodprøver. Ingen har enda klart å finne ut hva som feiler meg. Men dagene blir lysere og det gjør livet mitt også. Jeg har de nedturene i blant, men jeg har lært meg å takle dem.

Kommentarer som ver ment på tull tok jeg i mot som at jeg måtte forsvare meg selv, jeg skjøv vennene mine vekk, selv om de var der likevel. Jeg gråter mye enda, og jeg har laget meg et slags skjod via bloggen og klær og sminke. Jeg kan liksom ikke snakke med noen, jeg gjorde det før, men ikke nå lenger. Men sår gror. Men bak alt gråting og selv forsvar så er jeg en selvsikker jente som egentlig har masse venner som er glad i meg. Jeg ser det ikke alltid like godt <3 !

Har ikke hatt så mange såne dager! :-))))) synd for dere:-(((

Den værste dagen i mitt liv var sommeren 2009. Jeg hadde reist på ferie til familien i Tyskland, sammen med bestemor. Alt var så fantastisk de første dagene, helt til jeg fikk en telefon fra mamma.

Hun hadde snakket med stalleier og vetrinær, og hesten ''min'' måtte avlives fordi den hadde så vondt i beina, pga. alder. Jeg, som var i Tyskland kunne jo ikke gjøre noe, ikke noe annet enn å gråte. Det var tunge dager, og jeg skulle jo absolutt ikke få hele ferien min ødelagt, men de måtte ringe så jeg ikke skulle få vite det via nettby og facebook.

Det er den værste dagen i mitt liv, å få vite at hesten din må dø, så er du ikke der hans siste dager en gang..

Mange triste historier her, føler med alle sammen!

Hannah camille

Tror d er meningen å skrive et blogginnlegg om det dere...

Libressekonk

libressekonk fungerer ikke da

i sommer var jeg i USA. og der var vi i 7uker, når vi hadde vært der fikk mamma en tlf. av pappa som var helt forferdelig. min stemor hadde dødd. hun og pappa hadde fått en unge på 5mnd.

min stemor var som en bestevenn for meg!.

da var jeg med :D

Hvordan skriver man de kodegreiene ?

Jeg er med! ;)

Jeg er med, det siste innlegget på bloggen ♥

jeg er med, lagt inn en historie på bloggen.. gå inn å se kansje noen av dere får en god latter kanskje jeg får litt medliten het jeg håper på begge deler

Jeg har lagt inn en historie på bloggen min, verdt å ta seg tid til å lese den! Kanskje det faktisk hjelper deg, det jeg har skrevet :-)

Vel jeg har ikke mange nå lenger, me før... Vær dag på skolen ble jeg mobbet og folk dyttet meg.. Sto utenfor huset mitt og kastet ting på vinduet... I ett år, ble jeg fulgt hjem av en lærer... Dette høres kanskje ingen ting ut, men man knekkes inni :/ Masse tanker til dere som har det vondt!!<3

jeg elsker hello kitty <3

hehe XD

jeg har lagt inn ett innlegg dere burde sjekke :3

da er dere awesome !!!

libressekonk

Åjaaaa, jeg skjønte hvor jeg skulle lime inn koden nå!! Haha (a)

Skriv en ny kommentar