Vinn billetter til morgendagens førpremie og premierefest!

SE FILMEN "WHAT TO EXPECT WHEN YOU'RE EXPECTING" FØR ALLE ANDRE!

Nå kommer endelig filmen som er inspirert av bestselgerboken med samme navn. Og får et stjernelag som er samlet i filmen; Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks og Chace Crawford er bare noen av de!
Denne filmen blir garantert sommerens store jentesnakkis og nå kan du se den før alle andre og i tillegg bli med på filmpremierefest rett etter filmen!Inspirert av den mangeårige New York Times bestselgeren med samme navn kommer denne løsslupne komedien om fem par og hvordan deres liv blir snudd opp ned av utfordringene i deres forestående foreldreskap.
TV-fitnessguruen Jules (Cameron Diaz) og danseshowstjernen Evan (spilt av Chace Crawford som vi kjenner fra Glee) finner kjapt ut av at et hektisk kjendisliv og en graviditet ikke lar seg så enkelt kombinere. Den babygale forfatteren Wendy får smake sin egen medisin etter at hun i flere år har vært fremste talsperson for rigid og regelstyrt barneoppdragelse. Fotograf Holly (J-Lo) er forberedt på å reise verden rundt for å adoptere et barn, men hennes mann Alex ikke er like sikker. Og Rosie og Marcos opplegg resulterer i et uventet dilemma: Hva gjør du når deres første barn kommer før den første daten?
Vil du se noen smakebiter fra filmen går du inn her: http://www.youtube.com/watch?v=ZlIp5COqqGM

Norsk Filmdistribusjon og JSM Event i samarbeid med Blogg.no deler ut billetter til førpremiere og filmpremierefest som er i morgen, torsdag, på Klingenberg Kino i Oslo. Det er 25 heldige bloggere som vinner, og hver og en får lov å ta med en venn! Filmen starter kl. 1830 og etter filmen blir alle busset til filmpremierefest på Stratos i Oslo. Vi byr på goodiebags og cupcakes til alle og ikke minst en fantastisk morsom filmopplevelse!

Det er 20 års aldersgrense for å bli med på dette eventet og du må enten bo i Oslo eller komme deg til Oslo på egenhånd.


Det eneste du må gjøre for å være med i trekningen er å fylle ut skjemaet under. Vi trekker ut de heldige vinnerne i morgen, torsdag, kl. 1000.

 

 

 

PS: Dette innlegget kan inneholde budskap fra en eller flere av våre samarbeidspartnere

5 kommentarer

June

04.07.2012 kl.19:35

Kult <3 Har deltatt

Stine Skodje - Et år i USA

05.07.2012 kl.12:04

20års grense..? den likte ikke jeg..!

SaraAlexandra.com

06.07.2012 kl.00:54

Var 20 års grense fordi vi dro på en førpremierefest på et utested :)

Jea

06.07.2012 kl.20:16

Har filmen allerede blitt vist?

Jeg vant billetter jeg også, men det står jo ingenting om hvilken dag det gjelder..

Kun når vinnerne skulle kåres og tidspunktet for filmvisning(men ikke noe dato?)

Jea

06.07.2012 kl.20:17

Ser nå at det står jo helt øverst her, jaja da gikk jeg glipp av den muligheten..

Skriv en ny kommentar

hits