Tror du på det overnaturlige?

I så fall er The Sims 3 noe for det. Vi ønsker å invitere deg til en overnaturlig ettermiddag, der du vil få en innføring i The Sims 3 og utvidelsepakken "Overnaturlig".
Representanter fra EA vil være til stede for å snakke om et av verdens aller mest populære spill.

Vi byr på mat, drikke, snacks - og til og med spillet. Som ekstra bonus kårer vi i ettertid de tre beste blogginnleggene fra kvelden.
NB! Det er viktig at du bor i Oslo eller omegn da vi ikke kan dekke reisen din. 

Vinnerne får tilsendt en overraskelse.

Begrenset med plasser - så først til mølla.

Plass: Oslo sentrum
Tid: Torsdag 20. september fra 18.00 til 19.30 

Alt du behøver å gjøre er å melde deg på nå skjemaet under og forklare du ønsker å være med.

Vi tar kontakter de utvalgte senest tirsdag 18.september med alle detaljer.

Dette blir morro!

39

beste konkurransen til nå!

Hadde vært så utrolig morro!

nesten ikke til å tro, en hel kveld sims.... *drømme*

Påmeldt!! :D

Dere burde få til noe som er i andre byer også! Er ikke alle som har mulighet til å komme til Oslo midt i uken :)

Kunne ønske jeg kunne..men Oslo er litt langt unna Larvik, så..uansett så gidder sikkert ingen å kjøre meg.. haha :)

Dere burde begynne å holde ting i andre byer også...

ååååh, hvorfor foregår alt i Oslo? dere burde ha litt som skjer i Bergen, Stavanger, og andre litt større byer. Syns det er litt urettferdig at det bare er dem i oslo som får dleta på slike :(

Enig med Keth :D

Hadde jeg bare bodd i oslo området !

Jeg bor i Drammen, men meldte meg på for det :-)

Vad tråkigt att jag bor i Stockholm då!! Detta lät ju jätte kul! :):)

har syyykt lyst å vere med! men eg kan ikkje sida eg bur så langt fra Oslo :(

Kan dere ikke ha flere konkurranser for de som bor utenfor Oslo? Jeg vet det er hovedstaden og alt det der, men alle bor da virkelig ikke der uansett. Er litt små frustrerende-

Jeg orker ikke gå men klart jeg tror, For meg er det overnaturlige naturlighvis. Den som ikke tror er alerede levende død.

Den Hellige ånd reiser snart... . Jeg hadde aldri overlevd uten Gud Elohim min Far ... . Og min kjære Superstar! Folk tror på det ånderlige , universiell kjærlighet m.m - men det er bare en vei til Guds rike og det evig liv. Djevlen viser seg som en Guds engel og lurer deg , ja alle han kan. Rettferdigheten ligger ikke her nede men i hver enkelt sjel som Gud skapte i sitt bilde . Menneskeheten må hjelpe hverandre så vi får med oss alle. Det er sån det er. Himmelriket er som et frø du planter og blir ditt eget tre...om du vil det. - Derfor går vi rundt juletre ... Tradelidum Jeg gleder meg til tusenårsriket , - den nye himmel og den nye jord... Tusen år til ..phu.,hvor Gud skal rense blodet og Superstar er konge. Så blir jorden endt . Det værkende skap vil aldri være mere. Godt Lusifer falt så hans jeg kom til syne. Bedre seint en aldri! Jeg hater denne verden men elsker det gode .... Ja Gud skal redde alle , alle han kan. Det er bare de som tar dyrets merke som går fortapt. Åndeåpmaning har jeg aldri prøvd. Men ja vist har jeg fått kontakt under meditasjon og i drømmene mine. Det skjer når man mins forventer det. På samme måte er det med stjernene ...og alle skipene . Du får som oftes se når du ikke forventer det. Vår vilje er vist sjelden Guds vilje. Men Han vet best!

Syns det er litt dårlig at man må bo i Oslo eller i nærheten av oslo. Er jo hundrevis av bloggere i andre byer som også kunne tenke seg å være med! Inkludert meg!

De utelukker jo ikke bloggere fra andre byer, de bare sier at de ikke kan dekke reisen for noen som bor langt unna. Det er en forskjell.

La søringene klage litt ang det med å reise langt osv. Lag noe oppe i Tromsø!

Hei i og med at dette er noe om sims 3, så lurte jeg på om noen vet hvordan man kan få spillet til å bli nors fra engelsk? Det ville vært fin om jeg fikk svar! Det er fint å ha norsk så jeg får fikse innstillingene helt perfekt

det er bare en fordel for oss i oslo da! slutt å klag da drittunger. kan ikke være med på alt. thats life, so go fuck your mom!

skjønner hva dere mener er helt emig med alle dere som skulle ønske det ikke var i oslo hele tiden <3 !!!!!!!! milla slutt å ver så frekk fint at du bor i oslo men tenhk det om du hadde bod langt unne !!!!!!!!!!! og vi skrev det til deg

Høres sykt gøy ut!! Kristina og jeg er helt nye på blogg så hadde vært veldig gøy å få vært med og blitt kjent med alle bloggerne og kommet inn i miljøet:) har sendt inn sånn svar håper virkelig vi får være med!

Elsker SIMS 3, skal få overnaturlig (8

Oslo in my ...

kan man ha med en venn?

fyjoopåytwefbnm,

det e så jævli teit at alt skal skje rundt Oslo, kan dokker ikke begynn å ha nokka oppe i nord også? e jo faktisk mange som blogga derifra også..

Er med ftw !! ♥

Jeg har meldt meg på mrn jeg bor i nær heten av asker <3<3<3

Elsker sims 3!!!

Jeg kommer!!!

Hadde vært noe om de hadde funnet på noe andre plasser i Norge enn bare oslo-traktene..

Påmeldt!

Hadde jeg bare bodd i Oslo! På tide å arrangere noe i andre byer også ? eks. Bergen?! =)

kan ikke dere arrangere noe i bergen? det er alltid oslo dere arrangerer

kathereenkgh

Det er alltid i oslo!! Kan dere ikke ha i hamar det hadde vært bedre om det var i en helg og ikke på torsdag! Jeg har veldig lyst men bor 1,halv time unna. VERSÅSNILL OG HA I HAMAR ELLER STANGE,TANGEN ELLER NOE I NÆRHETEN AV HAMAR!! Det e så teit at alle de som bor i oslo kan men nesten ingen andre for .....

jeg blir helt klikk av det jeg elsker sims plizz ha i hamar og i tilleg får de som er der en kort reise for jeg tipper at mer en halvparten BOR I OSLO!!!! Plizz ha i hamar plizz ha over 2i hamar :-(

SKJEKK UT ALLE SIMSBLOGGENE FOLKENS:

Zaraswag.blogg.no

Catikiss.blogg.no

Wweelvira.blogg.no

Thesimscommunity.blogg.no

Og flereee, anbefales!

oslo oslo oslo hele tiden:( Hva med oss som bor i nord for eksempel ?

Eller andre steder utenom oslo? :/

Litt dumt at "alt" skjer nede ved Oslo.. Det er riktignok hovedstaden, men likevel! Ville vært bedre å ha det "midt i norge", eller på varierte steder!

Alt skjer i Oslo :(

Skriv en ny kommentar