Nettavisen søker mamma- og pappabloggere!

Nettavisen / Side2 planlegger en ny temaseksjon for foreldrestoff. Seksjonen skal ledes av den profilerte bloggeren Susanne Kaluza (http://www.susannekaluza.com/) og vil bruke innhold fra blogger som skriver om mamma og pappastoff, familieliv, graviditet eller barn.

Har du en slik blogg, eller kjenner du til en mamma eller pappablogg du mener vi bør sjekke ut, så vil vi gjerne ha flere tips!

Fyll ut skjema nedenfor. Alle tipsene blir med i trekningen av Norgesbilletter fra filmweb.no som takk for innsatsen.

24

Søker dere ein mamma eller ein mammabloggar? Viss det er mammablogger dere vil ha, så må dere putte inn ein bindestrek etter mamma i tittelen ;)

sushimonster: Vi hadde nok satt pris på en mamma også, men det er mammabloggere vi er på jakt etter denne gangen. Takk for påpekningen.

Alle treng ein mamma innimellom ;) No problemo!

Hei! Jeg har tipset dere om min blogg. Jeg ble gravid som 17-åring. Sønnen min er nå 7 mnd. Blogger litt om gode og dårlige opplevelser med det å være ung mor. Jeg og kjæresten min på 28 hadde vært sammen i 3 mnd når jeg ble gravid.

Ida

svangerskapsbloggen.blogg.no

Har en blogg om svangerskap,fødsel og det første året i livet med vår nydelige sønn,men den er anonym! :-(

Hei!

Jeg blogger om min sønn på 11 måneder, og om baby nr 2 som er på vei. Er snart 18 uker på vei:-)

Obs, her er riktig link! :-)

Www frkidakornelia.blogg.no

Dette er en veldig annerledes mammablogg. Den er skrevet fra positiv test og frem til i dag. Bloggeren ble gravid som 17 åring og er i dag 24. Morsom og underholdene blogg, langt langt unna de standar rosabloggene vi alle er så lei av!

Jeg har blogget om hele graviditeten og fortsetter nå å blogge om min nesten 3 uker gamle sønn, og livet som mammaen hans. :-)

Jeg har riktignok fulgt Bibelens ord om å befolke verden, men min blogg handler mest om god mat skrevet på en underholdende måte, så tror kanskje ikke JEG er den rette for dette oppdraget ;-))

Når DET er sagt må må jo de aller fleste bloggere, OGSÅ mamma- og pappabloggere, ha god mat med jevne mellomrom. Kanskje ikke hver eneste dag, men i alle fall én gang i uka minimum.

Nei, tror uansett jeg faller gjennom i denne sammenheng.

Bloggen min er sikkert lik noen andre sin, men den er unik for meg:) Handler om det å faktisk ikke ha noen valg om å bli gravid. Og hverdagen rundt å håndtere dette.

Sjekk bloggen min :-D

ok, men mammaen min skriver om sex osv.... heheh

sjekk ut min blogg. mitt liv som mor til 3 + venter en liten i juli.

Jeg trodde jeg var alvorlig syk men det var heller et mirakel som jeg fikk bekreftet i går.

Fra Alvorlig psykisk syk og livet på institusjon i 3 år fra jeg var 15, til 1 år hvor rusmiljøet begynte å ta en stor del av livet mitt til frammtidsplaner og flukt fra hjemmstedet med stor leting etter leilighet nær familien min i Oslo og store ting og ordne fortest mulig slik at jeg får orden på livet før familien får vite noe, og jeg får forberede og gjøre alt perfekt til et perfekt liv til meg og min elskede skatt!

Sjekk ut bloggen min, og kommenter hva dere synes :)

Jeg startet min blogg for to dager siden, den handler i hovedsak om opplevelsen av kostomlegging for meg og mine tvillinger på 13 år, vi har alle adhd diagnose i en eller annen form og gutten min har dysleksi diagnoe i tilegg, det vil jo bli en mammablogg i tillegg til oppskrifter og andre ting som skjer her i huset.

Har søkt som mammablogger. Er enda ikke blitt mamma, men bloggen min er om hvordan det er å være gravid i ung alder og det som faller inn. Hadde vært koselig om du/dere kunne sjekket ut blogget min og gitt en respons tilbake :)

Bloggen om meg og min prins! (alenemamma)

Anbefaler min egen! Ble gravid som 16 åring, fikk sønnen min når jeg var 17. Nå er jeg snart 19 år, har kjørt opp for bil, er student og eier et hus sammen med min samboer som er pappaen til sønnen min. Vi har vært sammen i snart 3 år.

Bloggen er lagt på hylla noen ganger, fordi det er mye skole og jeg skal samtidig ta meg av sønnen min. :-)

En slags tegneserie-blogg om livet med fire små kule barn :-)

Her er kanskje linken også ;-)

på blogg eller annat

Jeg synes dette er en fin blogg som tar opp mange spennende temaer

http://askild.blogg.no

Skriv en ny kommentar