VINNER AV TUR MED PLAN NORGE INTERNATIONALI forbindelse med Plans jenteaksjon, Min Lov, oppfordret vi dere til å skrive et innlegg om aksjonen som handlet om alle de jentene verden over som ikke går på skole fordi de opplever vold, overgrep og trakassering i og rundt skolen.

Det ble mange fine innlegg. Tusen takk. Vi lovet dere også at premien for beste blogginnlegg var en tur med Plan til et land hvor de har prosjekter som hjelper jenter.

Og nå har vi kåret vinneren: Tone Irén (34) fra Arendal med bloggen Mediakaos: http://mediakaos.blogg.no/1443712211_plans_jenteaksjon__te.html

Juryen som  bestod av Kjetil Manheim fra Blogg.no, Mari Siljeholm fra PR-byrået, Trigger, og Caroline Engelhart fra Plan Norge International har følgende begrunnelse:

Innlegget fra Mediakaos lyser av engasjement for saken. Det er velskrevet og bærer preg av at bloggeren har satt seg inn i problemstillingen. Det er flott å se noen bruke sin sterke digitale posisjon til å gi en stemme til de jentene som ikke blir hørt.

På andre- og tredjeplass kom:

http://brassefrue.blogg.no/1444082116_bryr_du_deg_om_jenter.html
 
http://alenemortil4.blogg.no/1443380641_4_jenter_i_sekundet_v.html
 
Plan er takknemlig for det sterke engasjementet bloggerne viste, og for at de bruker sin stemme for å støtte de 62 millionene jenter som ikke får skolegang.

Vinnerturen vil finne sted på avtalt tidspunkt innen juni 2016.

0

Skriv en ny kommentar