Kampen mot barneekteskap

Husker du Thea? Den mindreårige jenta som skulle giftes bort til Geir? Bryllupet ble stoppet, og var en sterk bevisstgjøring av hvor viktig kampen mot barnebrudtradisjoner over hele verden. Plan sto bak kampanjen som gikk sin seiersgang over hele verden.

Selv om Thea-kampanjen var vellykket blir fortsatt 40 000 mindreårige jenter giftet bort hver dag. Plan fortsetter arbeidet sitt og i anledning av den internasjonale jentedagen i år har de laget en ny kampanje for å stoppe barneekteskap.I en podcast-serie med Katarina Flatland kan du høre hvordan hun følger en gjeng med ungdommer som forsøker å stoppe bryllupet til 15 år gamle Aseka i Malawi.

Gå til www.barnebruden.no for å laste den ned.

Podcasting har blitt mer og mer populært og snart får du anledning til å lage dine egne podcaster og legge dem ut på bloggen din på blogg.no og publisere den til din iTunes og Play-konto. Følg med!

 

6

Linn-Therese

Dette er noe helt forferdelig, dette er noe som vi må prøve å få stoppet.

Slutt å bland deg i hva afrikanere gjør din rasist.

Har nå hørt første podcast og spent på fortsettelsen. Helt grusom skjebne mange av disse jentene lider. Lurer på om verden noen gang kommer til å forandre seg helt på dette området. Uansett, hver jente som blir reddet er en seier og takk for at det finnes mennesker som kjemper for dette! La oss aldri miste håpet på at verden kan bli et fint sted for alle!! <3 Og takk til Plan. Dere gjør en utrolig viktig jobb!!

Fantastisk jobb dere i Plan gjør!!

Vil bare si til deg "Norger", dette har ingenting med rasisme å gjøre, bare om menneskers rettigheter og verdighet!!

Godt noen tar for seg virkelige problemer. Fortsett med det.

Herregud, dette er helt sykt. Det er bra at noen kjemper for disse stakkars barna, kjempe bra arbeid.

Skriv en ny kommentar