Vinn billetter til tidenes allstars-kamp!

Reklame | Plan Norge

Søndag 3. juni gir håndballjentene tilbake!

Norge møter Allstars i en unik håndballkamp og et stjernespekket tv-show i Larvik. Landslaget skal måle krefter mot tidligere landslagsstjerner i en storslått veldedighetskamp i samarbeid med Plan. Kampen spilles på Boligmappa arena i Larvik og er en del av et underholdningsprogram som produseres på samme arena og sendes direkte på TV 2 søndag 3. juni kl. 19.30 med artistopptredener og kjente gjester.

Nå kan du vinne 2 stykk kampbilletter pluss reiseutgifter tur/retur til denne unike begivenheten!

Hele håndballandslaget og trener Thorir Hergeirsson stiller. Allstars-laget, med kjente norske håndballegender, ledes av Marit Breivik. Marit gjør med dette et minicomeback som trener med spillere hun har jobbet tett med i mange år som landslagstrener. For å utjevne nivåforskjellen mellom landslaget og Allstars-laget vil det under kampen bli gjort flere «kjendisbytter» på landslaget, der kjente og kjære navn fra kultur, media og idrett skal få bryne seg på håndballbanen!

Blant kjendisene kommer blant annet Skam-stjerne Iman Meskini, snowboardkjører Silje Norendal, tidligere Idol-vinner Jorunn Stiansen og komikerne Lisa Tønne og Cess. Og det blir det gjensyn med kjente og kjære spillere som Karoline Dyhre Breivang, Trine Haltvik, Heidi Tjugum, Isabel Blanco og mange fler.

Målet med kampen og tv-sendingen er å skaffe flere Planfaddere. Plan jobber i tusenvis av lokalsamfunn i fattige land for at barn, og særlig jenter, skal få en trygg oppvekst, skolegang og muligheter til å nå sitt potensiale og realisere sine drømmer. Vi håper mange flere blir med på laget som Planfaddere denne kvelden.

Alt trenger å gjøre er å skrive et blogginnlegg om hvorfor du vil se kampen og ha med hashtagen ALLSTARS18 i innlegget. Innlegget vil da automatisk få dette bildet.

Vinneren vil bli trukket ut av blogg.no i samarbeid med Plan og offentliggjøres fredag 1. juni kl 12:00. Vinneren må være over 18 år eller vise frem bekreftelse på at hun eller han kan reise til kampen sammen med en myndig foresatt.

Om du ikke vil la sjansen gå bort til å få med deg dette live kan du bestille egne billetter selvsagt:

https://norgeshandball.ticketco.events/no/nb/e/norgeallstars_haandballjentene_moeter_haandballegender

 

Om Plan International

  • Plan International er en global bistandsorganisasjon som driver utviklingsarbeid for å gi barn en bedre framtid.
  • Plan International er religiøst uavhengig og partipolitisk nøytral.
  • Plan jobber i mer enn 50 land for å oppfylle barns rettigheter, blant annet til skolegang, helsetjenester og beskyttelse. Plan har et spesielt fokus på jenters rettigheter.
  • Plan samarbeider med over 1,2 millioner fadderbarn på verdensbasis. 137 000 fadderbarn har en norsk Planfadder.
  • https://www.plan-norge.no/om-plan

 
Slik blir du Planfadder

  • Send sms med kodeord FADDER til 03 123
  • Eller registrer deg på www.plan-norge.no
  • Du blir fadder i Plan for kr. 300,- i måneden

0

Skriv en ny kommentar