Se ALICE IN WONDERLAND før alle andre!I samarbeid med Disney deler vi ut 80 billetter til den nye storfilmen Alice in Wonderland.


Verdenspremieren er 5. mars, men brukerne av blogg.no får en eksklusiv sjanse til å se filmen allerede før dette. Alt du trenger å gjøre for å kunne vinne 2 billetter er å legge ut traileren på bloggen din. Dette gjør du på følgende måte:

- Lag et nytt innlegg
- Skriv inn koden fra bildet under inn i ditt kodefeltet
- Du er med i konkurransen! :)Lykke til :)

alicetrailer

Vinn billetter til by:Larm!


Nokia og by:Larm ser etter en musikkinteressert person som vil dekke by:Larm 2010 på sin blogg, godt hjulpet av en Nokia N97 mini som bloggverktøy.

Foruten en fantastisk telefon og festivalpass til by:Larm, vil vinneren få mulighet til å gjøre utvalgte artistintervjuer under by:Larm. Dette er en unik mulighet til å dekke et av de mest spennende musikkarrangementene i Norden. Innleggene til vinneren vil da også kunne bli brukt på nokia.no og bylarm.no.

By:Larm går av stabelen i Oslo 18-20 februar. Deltagere må være over 18 år og ha mulighet til å være i Oslo for egen regning de 3 dagene arrangementet varer.

For å delta i konkurransen gjør du følgende:
- Skriv et blogginnlegg hvor du forteller hva som gjør DEG til den rette personen til å dekke by:Larm
- Link til konkurransen i innlegget ditt
- Post linken til innlegget ditt i kommentarfeltet under

Konkurransen avsluttes onsdag kl 23.

Vi har full forståelse for at de av dere som er under 18 år synes det er synd at dere ikke kan delta i denne konkurransen. Årsaken er at alle konsertstedene (med et unntak) har 18-års grense. Den som skal dekke By:Larm må derfor være 18 år for å kunne gå på konsertene.

Konkurransen er nå avsluttet.