Stor 5-årsmarkering på Jernbanetorget lørdag 28. august!

Gatemagasinet =Oslo vil takke innbyggerne i Oslo etter 5 år på gata - og inviterer deg og dine lesere til gratiskonsert! Markeringen skjer 28 august kl 14.00 på Jerbanetorget, og hit kommer bl. annet Donkeyboy, Bjørn Eidsvåg med band, Samsaya, Svartepetter, Frank Znort Quartet , politikere og selgere av =Oslo.

For å invitere dine lesere til gratiskonsert og en viktig markering, kan du poste denne invitasjonen på din blogg.

Bli gjerne tilhenger av Facebooksiden HER og sjekk ut eventet på Facebook HER :)

Takk for hjelpen, vi sees!

 

 Visste du at: Gatemagasinet =Oslo er et non-profit magasin for narkomane og vanskeligstilte. Selgerne kjøper magasinet for kr 25,- og selger det videre for kr 50,-. Innbyggerne i hovedstaden får et interessant magasin og selgerne får mulighet til å ha en hederlig jobb - noe som bidrar til selvrespekt og inkludering i samfunnet.

Vinn tannbleking fra GoSmile!

Blogg.no i samarbeid med GoBeautyShop arrangerer denne uken en konkurranse hvor du kan vinne et tannblekingssett fra GoSmile til en verdi av 1099,-.For å delta må du lage et innlegg på bloggen din hvor du forteller hvorfor du smiler, med kodeordet i kodefeltet vist under!


Hvis du IKKE har en blogg kan du alikevel delta, da poster du hvorfor du smiler på Facebooksiden til GoBeautyShop.OBS - Alle som deltar på konkurransen må også være fan av GoBeautyShop på Facebook.
gbs