BLI EN AV DE FØRSTE TIL Å PRØVE «LA PETITE ROBE NOIRE» FRA GUERLAIN

Alle snakker om parfymenyheten La Petite Robe Noire fra Guerlain. Nå lanseres den endelig i Norge og du kan bli en av 50 heldige som får prøve denne før alle andre!

 

Duften er rett og slett helt fantastisk. Rose, jasmin, appelsinblomst og kirsebær er noen av stikkordene for hva du kan forvente deg når du tar den på. Navnet er inspirert av «Den Lille Sorte» og vi kan dermed si at denne duften glir rett inn i duftgarderoben din!

Blogg.no i samarbeid med Guerlain deler ut denne duftnyheten til 50 heldige bloggere. Alt du må gjøre for å bli med i trekningen er å følge denne bruksanvisningen:

Alt du trenger å gjøre for å delta er:

  1. Skrive ett innlegg om hvorfor nettopp du skal være en av de heldige bloggerne.
  2. Bruke embedkoden som vist under i blogginnlegget ditt.
  3. Fylle ut skjemaet nedenfor.
 

Vinn Marc Jacobs parfyme & kult MJ stasj!Den nye duften DOT er inspirert av Marc Jacobs sin forkjærlighet for polkadotter. Dot er en herlig floral duft med sprudlende kjærlighetsfrukt og røde bær. Blogg.no og Marc Jacobs har en konkurranse der du kan være en av de fem heldige vinneren av DOT parfymen og andre godsaker fra Marc Jacobs.

Føler du deg inspirert av Marc Jacobs sine polkadotter? Ta noen bilder og bruk din fantasi.

Alt du trenger å gjøre er:

  1. Blogg om dine polkadotter og legg ut på bloggen din med embedkoden under.
  2. Fyll under skjemaet nedenfor.

Og du er med!!!Har du instagram, tagg gjerne bilde med #MARCTHEDOT
http://www.dotmarcjacobs.com/marcthedot

Her har du noen inspirasjonlinker:
http://www.dotmarcjacobs.com/

Bilder av polkadotter på Google:
http://bit.ly/PChknU

BLI EN AV DE HELDIGE TIL Å PRØVE HØSTENS STORE PARFYME NYHET FRA GUERLAIN!Blogg.no i samarbeid med Guerlain gir nå 50 heldige bloggere muligheten til å prøve høstens store parfyme nyhet før alle andre. Du får ikke vite så mye om parfymen nå, men nedenfor står noen stikkord... Og vi kan bare si: Du vil garantert ikke gå glipp av denne muligheten!

Denne høsten lanserer verdens eldste parfymehus Guerlain en ny parfyme som glir rett inn duftgarderoben din. Jeg er liten, sort og utstråler feminitet. Da jeg først kom på 1920-tallet ble jeg sett på som utfordrerne og vågal. Siden er jeg blitt båret utallige ganger på den røde løperen over hele verden og er et must-have i en hver kvinnes klesskap. Jeg kan være både billig og dyr og kan brukes i en hver anledning. Jeg finnes i mange forskjellige varianter og hvis du velger deg meg er du sikker på å få lange blikk etter deg.

Slik deltar du i konkurransen:

    1. For å være med i trekningen må du fylle ut skjema under.
    2. I tillegg må du poste et innlegg på din egen blogg om at du er med i konkurransen. Før du publiserer innlegget må du skrive inn koden nedenfor før du publiserer innlegget ditt. Et bilde fra Guerlain vil da dukke opp under innlegget ditt.
 

Vil du på pressevisningen av nye Disneyfilmen Modig!

Vi søker etter 2-3 bloggere som ønsker å komme på pressevisningen til den nye Disney / Pixar filmen Brave eller Modig på norsk, som har premiere neste fredag den 31.august. Pressevisningen er på mandag 27. august kl: 10:00 på morgenen. Du må helst bo i Oslo omegn og være over 16 år for å kunne bli en av de vi tar med på pressevisningen. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut skjema nedenfor.
Vi vil vudere alle søknadene og velge ut 2-3 stykker som blir kontaktet fredag 24. august.  

Vi ønsker at du skriver en omtale av filmen og gjør litt research på filmen før du kommer og ser den.

For de som ikke blir valgt ut så har kommer vi med med en konkurranse om få dager, så det er bare å følge med her på blogg.no.

Du kan lese mer om filmen her
 

 

 

Gutteparfyme søker bloggere!

Vi søker kule gutte/herrebloggere som kan tenke seg å spre budskapet til et kjent parfymemerke. Er du en som passer eller kjenner noen guttebloggere send linken videre til dem. Fyll ut skjemaet under og vi tar kontakt med dere i løpet av uka. Fyll ut skjema nedefor: