Jenter med blogg søkes til TV-program!

Rubicon TV arbeider med å utvikle et nytt prosjekt. De ønsker å komme i kontakt med jenter i alderen 18-27, til en ny programserie hvor de vil se hvordan helgen utarter seg, når man er uetablert, aktiv og liker å utforske nye ting.

Rubicon ønsker ulike type interesser som bakteppe, blant annet ekstremsport, cheerleading og f.eks jenter som bor i kollektiv eller jobber i utelivet. De ønsker også å ha med bloggere som er mer eller mindre opptatt av klær, mote og interiør (eller andre ting som er i bloggen). I serien de ser for seg ønsker de å følge jenter i lys av de venninnene de har rundt seg. Derfor søker vi også personer som har jenter rundt seg de er knyttet til, og ofte omgåes med sosialt.

De vil vi også ønske å kunne filme disse personene, men omstendigheter, og hvordan dette vil foregå kan variere, så det er ikke et must at man på dette tidspunkt vet om alle i omgangskretsen kan være involvert. Men det er et pluss om de du har rundt deg av venner, kanskje også kan tenke seg å medvirke i noe sånt.

Tror du at du vil passe inn i en slik beskrivelse, og har du lyst til å bli med på et slikt prosjekt vil de gjerne høre fra deg. Send i så fall en e-post til Hilde Blakstad i Rubicon TV hvor du oppgir dine kontaktdetaljer.